Jobba hos oss

Distriktsläkare med hjärtat på rätt plats och goda lönevillkor

Vill du vara med och bygga upp vår nystartade vårdcentral tillsammans med oss? Vi söker dig leg läkare eller specialist inom allmänmedicin som har hjärtat på rätt plats och tycker om att vara med från början och skapa bästa vårdcentralen i området. Grundarbetet är redan lagt! Bakom verksamheten finns två distriktsläkare med lång erfarenhet att både etablera och driva vårdkedjor.

 

Bra lönevillkor till specialistläkare i allmänmedicin eller leg. läkare, fast/vikarie till nystartad vårdcentral. Gårdsten Centrum, Göteborg.

 

Kontakta Dr Farshad 031-3960060 eller Paulina Jacobsson 072-3660690

Legitimerad sjuksköterska

Gårdsten Vårdcentral är en privat vårdcentral i nordöstra Göteborg som bedrivs enligt VG Primärvård.

 

Då vi är i stark tillväxt behöver vi utöka vår personalstyrka med ytterligare en mottagningssjuksköterska.

 

Så nu vänder vi oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med minst något års erfarenhet från sjukvården, gärna primärvårdsvana och som trivs på en ständigt utvecklande arbetsplats med patienten i fokus.

 

Som sjuksköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral, såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar och rådgivning såväl direkt som via telefon.

 

Är du flexibel, ansvarstagande och intresserad av att vare med i att förbättra och utveckla vår verksamhet, så att vi tillsammans kan skapa både ett mervärde för våra patienter och en god arbetsmiljö för dina medarbetare. Då är detta den rätta arbetsplatsen för dig.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilken föregås av provanställning 6 månader.
Tjänstgöringsgrad 100%.
Arbetstiden är 8-17, vardagar.

 

Låter det intressant för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Kontakta Dr Farshad 031-3960060 eller Paulina Jacobsson 072-3660690